Sijoittajaviestinnän ammattilainen

Luomme yrityksellesi arvoa

Sijoittajaviestinnän tuki

Repo Media – tarjoaa apua listaamattomille yrityksille arvon luomisessa. Autamme niin yritystoiminnan alkuvaiheilla olevia startup yrityksiä seed-vaiheen yritysrahoituksessa kuin isompia yrityksiä jotka tavoittelee kasvua ja liiketoiminnan arvon kasvattamista.
Tavoitteenamme on auttaa yrityksiä löytämään oikeat sijoittajat ja kaikenkaikkiaan tekemään onnistunut rahoituskierros.

Palvelut

Valuaatio

Teemme yhtiöstä arvonmäärittelyn, joka soveltuu rahoituskierrokseen tai yrityskauppaanArviossa kuvataan lyhyesti yhtiön toimintaa, listataan tärkeimmät arvon ajurit ja määritellään yhtiön osakkeiden arvo. 

Yritysanalyysi

Yritysanalyysi avaa yhtiön nykyliiketoimintaa ja mahdollisuuksia. Analyysi on käyttökelpoinen, kun yhtiö viestii toiminnastaan omistajille tai rahoittajille. Yritysanalyysi voidaan tehdä myös sijoittajille, jotka haluavat tietoa yhtiön osakkeen arvonmuodostuksesta. Pääsääntöiset analyysit eivät ole julkiseen käyttöön. Yritysanalyysi kuvaa yhtiön toimintaa ja arvioi riskejä sekä valuaatiota. 

Sijoittajaviestintä 

Luomme yhtiöille omistaja-arvoa sijoitusviestinnän keinoin. Teemme sijoittajaviestinnän strategista suunnittelua ja toteutumaamme sen yritysjärjestelyissä, pörssilistautumissa ja yrityskaupoissa.

Sijoittajayhteydet 

Autamme yhtiöitä yhteydenpidossa sijoittajiin, kun yhtiöt hakevat rahoittajikseen pääomasijoittajia, enkeleitä tai yksityishenkilöitä. 

Listautumisraportti

Listautumisraportti on tarkoitettu yhtiöille, jotka haluavat selvittää valmiuksiaan listautumiseenRaportilla saa kuvan kohdeyhtiön valmiudesta listautua Helsingin Pörssin First North  –markkinapaikalle. Listayhtiöiltä odotetaan kasvua tai vähintään ymmärrettävää kasvutarinaa.  

Keskity olennaiseen

Olemme tukena kun haluat kustannustehokkaasti viedä yritystä kohti isompaa arvoa.

Repo Media auttaa yrityksiä valitsemaan strategisesti oikean rahoitusmuodon, analysoi tunnuslukujasi ja määrittää yhtiölle arvon/valuaation sekä auttaa löytämään oikean rahoituksen lähteen. Luomme yhtiölle strategisen viestinnän jolla helpotamme yhtiön arvon luontia.  Kaikki tämä sen vuoksi, että yrittäjä voi keskittyä olennaiseen ja tehdä visiostaan totta.

 Koska haluamme auttaa mahtavia ideoita ja upeita kasvutarinoita.

Sijoittajaviestintä - Analyysit - Valuaatiot - Rahoituskonsultaatio

Ota meihin yhteyttä ja aloita yrityksesi arvon luontia. Tavoitat meidät parhaiten suoraan soittamalla tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@repomedia.fi.

Sovi tapaaminen! Toimistomme sijaitsee Kampissa, Helsingin ytimessä ja kasvuyritysten keskittymässä Maria 01:ssä (Lapinlahdenkatu 16). Olette aina tervetulleita vierailemaan toimistollamme.

Asiakkaita

Yepzon Oy | Wello Oy | Lullame (Familings Oy) I Ovaro Oyj

Sovi puhelinsoitto tai tapaaminen

Kuulemme mielellämme yhtiönne suunnitelmista.

Jätä yhteystietosi.

Sovi tapaaminen tästä

info@repomedia.fi

Kentät * merkityt kentät ovat pakollisia.

Valikko