Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Millainen ilmiö on kansainvälinen rahanpesu?

9 tammikuun, 2019 -11:30 :14:00

€372

Millainen ilmiö on kansainvälinen rahanpesu? Maailman ehkä tunnetuin alan ekspertti Bradley Birkenfeld esittelee, miten ilmiö syöpyi pankkijärjestelmään. Paikalla on kommentoimassa alan suomalaiset asiantuntijat.  

Jo epäilys rahanpesusta heiluttaa pankkien pörssikursseja. Miten tämä ilmiö on rantautunut Suomeen? Sitä kommentoimassa ovat kansanedustaja Olavi Ala-Nissilä ja KRP:n rahapesuyksikön johtaja Pekka Vasara.

Rahanpesusta ja rahavarojen piilottamisesta on syntynen kansainvälinen kohu. Repo Media on kutsunut Suomeen maailman tunnetuimman rahanpesupaljastajan Bradley Birkenfeldiin.

Ilmoittaudu maksullisen  tapahtumaan info@repomedia.fi

 

 

Puhujat


Bradley Birkenfeld
on pankkiiri ja ilmiantaja, jonka paljastukset Yhdysvaltojen hallitukselle johtivat suureen petostutkimukseen, jossa UBS joutui maksamaan jättikorvaukset. Hänen kirjansa Lucifer´s Banker on kansainvälinen bestseller.

Pekka Vasara on Keskusrikospoliisin rahapesuyksikön päällikkö, joka on perehtynyt kansainvälliseen rahapesuun ja väärinkäytökseen.

Olavi Ala-Nissilä KTM, KHT tilintarkastaja ja kansanedustaja ja kuusi vuotta Euroopan tilintarkastustuomioistuimen, valtiovarainvaliokunnan ja eduskunnan pankkivaltuuston puheenjohtaja.

 

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä

Tiedot

Päivämäärä:
9 tammikuun, 2019
Aika:
11:30 :14:00
Hinta:
€372
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:

Tapahtumapaikka

Hotel Kämp
Pohjoisesplanadi 29
Helsinki, 00100 Finland
+ Google Map
Kotisivu:
https://www.hotelkamp.com
Valikko